• customers
  • customers
  • customers
  • Kekuatan Pabrik

    10 taun + fokus ing manufaktur mesin pancing mlengket, Didegake ing 2009

  • Jaminan Mutu

    Produk kita strictly sesuai karo ISO 9001: 2015

  • Harga Kompetitif

    Kita wis menang reputasi kualitas apik lan harga sing kompetitif

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Parfit yaiku spesialis ing desain, manufaktur, lan penjualan mesin pembentuk sheet sheet: plate rolling machine, press hydraulic, profile bending machine, brake press, shearing machine; Line produksi otomatis non standar: LNG lan LPG, pipa minyak lini produksi, lan liya-liyane. Peralatan otomatis: mesin welding otomatis lan produk mesin khusus.Kita khusus digunakake ing boiler, kapal tekanan, industri ijol-ijolan panas, galangan kapal, menara angin, platform lepas pantai, fabrikasi tangki, bagian-bagian struktural lan sateruse.

ana ing kene

Produk anyar

CNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake

CNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake

Brake Electro-Hydraulic Servo

Brake Electro-Hydraulic Servo

Torsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brake

Torsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brake

Hydraulic Guillotine Shears

Hydraulic Guillotine Shears

Hydraulic Presses Universal

Hydraulic Presses Universal

Hydraulic C Frame Hydraulic Presses

Hydraulic C Frame Hydraulic Presses

Brake Pad Hydraulic

Brake Pad Hydraulic

Mesin Piranti Tarik

Mesin Piranti Tarik

C Frame Hydraulic Press

C Frame Hydraulic Press

4 Post Hydraulic Press

4 Post Hydraulic Press

Piramida Tipe Piring Mesin Bending

Piramida Tipe Piring Mesin Bending