3 Roll Plate Bending Machine

Piring mlengkung plate mesin kanthi fitur kompak, presisi tinggi, operasi gampang, stabil, aman, lan dipercaya, plate rolling plate 3 iki akeh digunakake ing metalurgi, mobil, wadah kapal, lan alat-alat kemasan produk lan dekorasi stainless steel lan industri liyane.

View as  
 
 1 
Parfit khusus ing prodhuksi 3 Roll Plate Bending Machine. Wiwit madegé, perusahaan kita tansah ngupayakake kinerja biaya sing paling apik lan ngluwihi pangarepan pelanggan minangka tujuan kita.