4 Post Hydraulic Press
  • Air Pro4 Post Hydraulic Press

4 Post Hydraulic Press

Ing ngisor iki kira-kira 4 Post Hydraulic Press related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti 4 Post Hydraulic Press.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

4 Post Hydraulic Press

4 Post Hydraulic Press

Penekan hidrolik papat kolom yaiku sejenis peralatan mekanik sing nggunakake tekanan statis pompa minyak kanggo ngolah logam, plastik, karet, kayu, lan produk liyane.

Konsumsi daya sing luwih murah lan panyegelan sing dhuwur ngurangi biaya produksi.

Struktur punika prasaja, lan operasi prasaja prasaja. Proteksi keamanan skala dhuwur lan proses pengurangan swara nyedhiyakake lingkungan kerja sing berkualitas.


Kothak aplikasi:

Serie hydraulic seri iki digunakake kanggo drawing logam, mlengkung, ekstrusi kadhemen, dikosongake utawa punching uga ditrapake kanggo nyetel, mencet lan kabeh jinis daya lan produk plastik mbentuk.

Struktur saka 4 kolom hidrolik tekan:

Kontrol hidrolik papat kolom kalebu rong bagian: banjur mesin utama lan mekanisme kontrol. Pencet hidrolik kasusun saka silinder hidrolik, kolom balok lan alat pengisian cair. Mekanisme daya iki diwangun saka tutup katup katup tekanan motor sistem kontrol pam tekanan dhuwur saka tangki minyak.

Penekan hidrolik papat kolom nduweni mekanisme lan sistem kekuasaan sing independen, lan nganggo tombol kontrol sing terpusat, sing bisa nyadari tataran moda penyesuaian, manual, lan semi otomatis.


Spesifikasi

1. katon apik
2. efisiensi dhuwur lan biaya kurang
3. sistem hidrolik banget
4. gampang operasi lan ndandani


Panginstalan pilihan:
1. Blanking instalasi redaman
2. piranti proteksi keamanan layar
3. Tutul layar tampilan ing industri
4. Instalasi cetakan kanthi cepet
5. Gerbang ngirid lan kren muter kanggo ngowahi jamur
6. Instalasi kunci geser
7. Tabel bisa diangkat
8. Instalasi pendinginan minyak
9. Instalasi Ramming

4 Post Hydraulic Press

Panas Tags: 4 Posting Hydraulic Press, China, manufaktur, pemasok, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, Sampel gratis, rega, Price list, kutip , merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码