4 Roll Plate Bending Machine

Kami khusus ing mesin mlengkung plate luwih saka 10 taun, produk paling populer yaiku 4 roll plate rolling machine, mesin rolling plate iki cocok kanggo mbungkus lan mbentuk sheet metal. Bisa muter balok-balok, busur lan kerucut-potongan ing sawetara tartamtu, lan nduweni fungsi sing wis diuripake. Sisih pinggir terus cilik lan efisiensi kerja dhuwur.

View as  
 
Parfit khusus ing prodhuksi 4 Roll Plate Bending Machine. Wiwit madegé, perusahaan kita tansah ngupayakake kinerja biaya sing paling apik lan ngluwihi pangarepan pelanggan minangka tujuan kita.