C Frame Hydraulic Press
  • Air ProC Frame Hydraulic Press

C Frame Hydraulic Press

Ing ngisor iki ana babagan C Frame Hydraulic Press related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti C Frame Hydraulic Press.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

C Frame Hydraulic Press

C Frame Hydraulic Press


Kontrol hidrolik tipe C uga disebut press type bow, amarga bentuke kaya ciptane C. C Cek hidrolik utama fitur sing trep loading lan unloading, struktur prasaja, operasi prasaja, nggunakake sudhut, etc.It utamané dipérang dadi transmisi pneumatik, hidrolik lan mekanik


Struktur mesin:

1. Konstruksi umum: konstruksi baja sing sakabehe 45 # baja kanggo umur dawa, kabeh silinder sing dienceki 2.Hydraulic komponen: Cylinder, pompa pompa, klep karo lampu indikator. Pompa iku tipe balingan volume sing dipasang lan pasuryan C dipasang ing motor listrik

3.Electrical components:includes controls, indicator light, starter magnet, 110 volt transformator lan terminal block.Operating voltage is 230/460 volt, 60 hertz, kecuali dinyatakan sebaliknya

4.Sound tingkat: Nalika pabrik dites sadurunge pangiriman, presses duwe rating tingkat decibel ing 85dB ing posisi operator.

5. Cairan hidrolik: nggunakake cairan hidrolik standar

 

Kauntungan saka pigura hidrolik tipe C

· Tiga titik akses menyang wilayah sing digunakake nggampangake pangopènan bagean lan unloading uga gampang pangopènan lan pangaturan

 · Luwih ékonomis tinimbang pencét terus

 · Mesin karo tonnage sing luwih dhuwur utawa ukuran amben sing luwih gedhe bisa nggunakake bahan tambahan kanggo nguatake pigura, nolak defleksi utawa â € œyawning

Aplikasi:

Cek pigura hidrolik tipe C utamane digunakake kanggo pangolahan hardware, elektronik, instrumen, punching, pemotongan, embossing, riveting, cetakan lan proses logam liyaneing.etc

C Frame Hydraulic Press

Panas Tags: C Frame Hydraulic Press, China, produsen, pemasok, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, gratis sampel, rega, Price list, kutip , merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码