CNC 4 Roll Plate Rolling Machine
  • Air ProCNC 4 Roll Plate Rolling Machine

CNC 4 Roll Plate Rolling Machine

Dipuntedahaken babagan CNC 4 Roll Plate Rolling Machine related, Mugi-mugi mbantu sampeyan luwih ngertos CNC 4 Roll Plate Rolling Machine.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

CNC 4 Roll Plate Rolling Machine

CNC 4 Roll Plate Rolling Machine

W12-seriesCNC Mesin bending roller kanthi teknologi canggih internasional, dikontrol dening PLC diprogram sacara numerik, kabeh hidrolik nyopir, iku mesin rolling CNC sing bisa uga diarani otomatis bending, uga piranti khusus kanggo mlengkung mlengkung, kothak, bunder, conical lan Piece karya khusus liyane.

 

Karakteristik Desain mesin bending CNC 4

Kontrol sacara numerik, muter kanthi siji wektu.

Dukungan layar tutul layar tutul, owahi, nyimpen 500 data set.

Sistem imbangan elektronik EPS, tetep digulungake podo karo ing 0.15mm.

Dhukungan man-machine dialog, fault self dialog, operation error judgment wise.

Shaft roller shaped gendheng, bunder roundness, dhuwur straightness.

Kabeh nyopir hidrolik, loro rol sisih nglakoni garis sing mlaku ing jero panuntun.

Jarak sing luwih cilik antarane rong roller sisih, metu presisi mlengkung sing paling bener.

Tebakan kabeh sing luwih tebal, nyukupi kabutuhan tengah sing luwih gedhe.

Pecahan integral frame mesin mbusak stres, ora tau deformasi.

Shaft roller kabeh forging dening quenching lan tempering, hardening proses perawatan.

Loro mode kontrol: kanthi manual lan kanthi otomatis.

 

Piranti Khusus Opsional

Piranti dhukungan paling dhuwur

Ngiringan tambahan drive roller

Piranti dhukungan sisih

Piranti kasebut

Feeding roll-table

Roller shaft grinding / chrome encapsulating

 

Keuntungan CNC 4 roll plate rolling machine:

â~ ... 24 jam ngawasi boot CNC;

â ?? ... Pinggir utama utama njaga layanan CNC remot;

â € ... versi automasi CNC saka sistem pangopènan upgrade;

à ¢  ... pangopènan saben peralatan CNC sistem pangopènan weker;

â~ ... regulator kecepatan stepless drive utama;

â € œmemetheki sistem kontrol kanthi luwes;

 

Enam mesin canggih roll roll mesin CNC 4: alignment otomatis sheet, no posisi penyimpangan, pembentuk roll, drive hidraulik lengkap, welding otomatis, pemrograman PLC;

CNC 4 Roll Plate Rolling Machine

Panas Tags: CNC 4 Roll Plate Rolling Machine, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga daftar , kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码