CNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake
  • Air ProCNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake

CNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake

Ing ngisor iki ana babagan CNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brakeâ € ™ related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti CNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Aplikasi saka CNC ganda servo pump kontrol brake hidrolik

1. Struktur weld baja kabeh lan eliminasi stres kanthi getaran karo kekuatan mesin dhuwur lan kaku.
2. Pangiriman ndhuwur hidrolik, sing stabil lan dipercaya.
3. Sinkron mekanis lan sinkronisasi sumbu torsi kanthi akurasi dhuwur.
4. Pengaturan listrik kanggo jarak Backgauge lan stroke ram, penyesuaian manual, tampilan digital.
5. Mati ndhuwur dilengkapi mekanisme ganti rugi.

Fitur Utama CNC dobel servo ganda kontrol brake hidrolik

1) Sistem kontrol: ESA Italia, DELEM Walanda, utawa Swiss CYBELEC.
2) Servo motor lan drive: Japannese YASKAWA.
3) Sistem hidrolik: HOERBIGER Company utawa Jerman BOSCH
4) Gantungan kunci bola bearing: Taiwan HIWIN
5) Pandhuan garis lurus: Taiwan HIWIM

Kanggo sales of services, perusahaan bakal dipérang dadi pre-sale lan sawise-sales telung bagean, komitmen layanan perusahaan: garansi setahun, layanan seumur hidup

Panas Tags: CNC Double Servo Pump Controlled Hydraulic Press Brake, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Murah, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, Gratis Sample, Dhaptar prabédan, for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码