CNC Electro-Hydraulic Press Brake
  • Air ProCNC Electro-Hydraulic Press Brake

CNC Electro-Hydraulic Press Brake

Ing ngisor iki ana babagan CNC Electro-Hydraulic Press Brakeâ € ™ related, Mugi kanggo mbantu luwih ngerti CNC Electro-Hydraulic Press Brake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Karakteristik Utama lan Fungsi CNC Brake Electro-Hydraulic

1.Sabelas komponen mesin kasebut dirancang miturut instruksi desain lan software CAD / CAE / CAM kanggo mbantu njamin intensitas lan rigiditas kabeh komponen.

2.Kabeh awak ing sangisore total wielded, kekandelan lan dipercaya ing awak mesin kanthi rigiditas dhuwur lan apik ing nyerep penyerapan kejut.


Struktur utama CNC electro-hydraulic press brake

Badan mesin, Blok Slide, Tabel kerja lan komponen utama liyane ana ing wektu siji klempakan mesin boring lan mesin panggilingan gedhe kanggo njamin akurasi geometris mesin utama.
Struktur mesin disusun dening bingkai awak, meja kerja, blok geser, silinder utama, lan backgauge.

Desain lan gaya kaunggulan bisa njamin panggunaan mesin lan presisi dhuwur.

Prosedur prodhuksi utama CNC electro-hydraulic press brake

Prosedur pamroses utama minangka ing ngisor iki (kabeh proses sing ditrapake sacara strictly)
Simpenan Plate ---- inspeksi fisik lan kimia ---- Plate Pre-treatment (Rust-Cleaning) --- CNC flame Cutting - Nglereni gabungan gandheng ---- Welding Group ---- Gas Shielded Welding - -Ageing perawatan ---- Milling Planer working ---- Majelis produk rampung


Fitur saka CNC electro-hydraulic press brake
1.Kabeh mesin sing luwih dhuwur ing anti torsi lan daya tahan elektronik. Mesin bisa biasane dienggo ing kahanan lengkap.

1. Tabel kerja, Upright Column, Crossbeam lan Ram apik lan dhuwur ing desain kekakuan.

2. Kurang deformasi antarane meja kerja lan ram nalika kerja kanggo njamin dalane sing bener lan kesasar ing sudut.

Panas Tags: CNC Electro-Hydraulic Press Brake, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Price list , for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码