Ditutup Frame Hydraulic Press
  • Air ProDitutup Frame Hydraulic Press

Ditutup Frame Hydraulic Press

Ing ngisor iki ana babagan Closed Frame Hydraulic Pressâ € ™ related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti Bingkai Katutup Hydraulic Press.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Ditutup Frame Hydraulic Press


Kontrol hidrolik cedhak sing ditudhuh dikembangake nggunakake dhukungan teknologi paling anyar lan nggunakake fitur kontrol PLC kanthi antarmuka operator digital sing ngidini kontrol kendali sing gampang lan akurat. Uga ngrampungake tuntutan regulasi operasi safety, iki pigura hidrolik cedhak uga teka karo desain industri heavy duty maju karo defleksi cilik lan dhukungan daya overload. Sapérangan fitur-fitur kasebut kalebu kurban lengkap siklus stroke / siklus, kasedhiya kanthi pilihan aksesoris opsional kayata curtains, strips, diagnostik remot, tabel mati, kontrol lokal utawa sentralisasi; nyediakake efisiensi prodhuksi sing dhuwur, teka kanthi piranti injeksi otomatis / metu lan piranti ejektor, kontrol program PLC kanggo operasi luwih gampang.


Fitur Pencet Standar:

& # 183; PLC Kontrol karo antarmuka operator digital

& # 183; Nemtokake peraturan kanggo safety

 · Desain industri berat-tugas dengan faktor keamanan 4 hingga 1

& # 183; Ngawasi spesifikasi individu karo sirkuit E-Stop

& # 183; Desain defleksi minimal

 · Proteksi overload

& # 183; Oil cooler

& # 183; Full tonnage ing saindhenging stroke utawa siklus


Aksesoris Opsional:

 · Lampu sinar

& # 183; Strip meksa

 · Pemantauan sistem remot

 · Diagnosis remot

& # 183; Mati tabel

& # 183; Die loaders

 · Die clamping

& # 183; Nyimpen

 · Kontrol lokal utawa terpusat

Panas Tags: Ditutup Frame Hydraulic Press, China, produsen, pemasok, pabrik, digawe ing China, grosir, disesuaikan, tuku, murah, diskon, harga murah, diskon, kualitas tinggi, stock, massal, gratis sampel, rega, daftar Price, kanggo sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码