Pintu Tipe Hydraulic Press
  • Air ProPintu Tipe Hydraulic Press

Pintu Tipe Hydraulic Press

Ing ngisor iki ana babagan Door Tipe Hydraulic Press related, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti Pintu Tipe Hydraulic Press.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pintu Tipe Hydraulic Press


Kontrol hidrolik kabeh pigura cocok kanggo molding bahan komposit termoplastik, bisa digunakake sacara luas ing kapal, mobil, konstruksi lan petrokimia, bahan bangunan energi, peralatan listrik, komunikasi elektronik, transit rel, ruang angkasa, lan sawah liyane. Silinder hidrolik utama nggunakake tata letak multi-silinder kanggo nggawe gaya kerja seragam lan bisa dikonfigurasi miturut kebutuhan pelanggan, silinder ejektor, bantalan hidrolik lan komponen liyane.


Kenapa milih kita?

Siklus cendhak non-standar sing disesuaikan

1.Minehi prodhuksi teknologi FESTO Jerman, kita nyedhiyakake sawetara layanan khusus
2.Parfit duwe maneka peralatan pangolahan, produksi sing efisien lan cepet, lan kinerja sing stabil
3.Perusahaan kasebut strictly menerapkan standar kualitas ISO9001, nggunakake sistem manajemen ERP, kelompok suku cadang, respon kanggo pesenan sawayah-wayah, lan efektif nangani metu produksi kacepetan proses lan kontrol kualitas


Rincian nemtokake kualitas

1. Lumahing casting wis ngalami kuwat sing apik, mbengkuli denda lan panggilingan apik, lan akurasi penet hidrolik wis ditingkatake 20%
2. Nggawé proses welding tiga silinder hidraulik pisanan, urip silinder hidrolik tambah 1.3 kali
3.Silinder hidrolik diproses dening CNC lathe, kanthi lancar lan kinerja panyegelan sing luwih apik
4. Kabeh tekanan hidrolik parfit dites kanggo resistance jam 12 jam

Panas Tags: Pintu Tipe Hydraulic Press, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Murah, beli, murah, diskon, harga rendah, harga diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Sampel Gratis, harga, Harga, untuk sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码