Brake Electro-Hydraulic Servo
  • Air ProBrake Electro-Hydraulic Servo

Brake Electro-Hydraulic Servo

Ing ngisor iki ana babagan Electro-Hydraulic Servo Press Brakeâ € ™ related, Mugi-mugi kanggo mbantu luwih ngerti Electro-Hydraulic Servo Press Brake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Fitur saka brake press servo elektro-hidrolik

1.Eastun E200 sistem CNC khusus kanggo brake cet (double axes) diadopsi.

2.The drive elememt backgauge adopts Taiwan bola meneng lan guideline linear.

3. ESTUN E21, Delem DA41 kanggo pilihan sistem CNC

5. Tekan tombol sing nganggo mekanisme crowning kaping pindho.

6.A standar set kepala rendah dan rendah dengan seri WC67Y elektro Hidrolik Servo NC Disetripsi rem penet kanggo logam plate
7.Bingkai punika tugas berat lan kompak lan njamin asil sing tepat. Iki digawe saka baja entheng kualitas dhuwur lan wis ngalami proses mechanical sistematis.
8 Welding listrik kanthi presisi dhuwur
9 Panggunaan mesin boring berteknologi dhuwur kanggo bagian presisi sing ekstrim

Utama

konfigurasi standar

Controller DA52S

Discription: Kontroler iki minangka sistem kontrol otomatis saka Delem Company ing Walanda. (Kajaba kanggo DA52S, customer isih bisa milih tipe kontrol lanjut liyane kayata DA58T, DA66T etcï¼ ‰

Cetakan standar

Bahan: 42CrMO

Discription: Cetakan standar digunakake kanggo mlengkung amba saka 90-180 derajat. (Pelanggan bisa nggawe cetakan miturut gambar panjenengan.)
Kabinet Elektrik

Discription: Ana kabeh bagian listrik sing diimpor kanggo braket tekan dhuwur sing dhuwur.

Diimpor backhauge otomatis

Backgug duweni loro poros, siji yaiku X lan siji liyane yaiku Z. Sumbu X digunakake kanggo ngontrol gerakan material (kiwa utawa tengen kiwa); Sumbu Z uga disebut driji mungkasi sing digunakake kanggo nyekel materi kasebut nalika bahan ditata ing cetakan

Panas Tags: Electro-Hydraulic Servo Press Brake, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, diskon diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga daftar , for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码