Mesin Rolling Mesin Hydraulic 4 Roll Full
  • Air ProMesin Rolling Mesin Hydraulic 4 Roll Full

Mesin Rolling Mesin Hydraulic 4 Roll Full

Ing ngisor iki babagan Full Hydraulic 4 Roll Plate Bending Machine related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Mesin Hidrolik 4 Roll Plate Full Bending.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Mesin Rolling Mesin Hydraulic 4 Roll Full

Mesin Rolling Mesin Hydraulic 4 Roll Full

Plastik hidrolik 4 muter mesin mlengkung yaiku mesin sing digulung lan digulungake 4 roller kanthi kontrol hidrolik, mesin mlengkung iki utamané digunakake kanggo benda kerja sing gedhé.

 

Fitur mesin bending hidrolik lengkap:

1. Gerakan hidraulik lengkap (beda karo jinis manual lan mechanical normal)

2. Motor hydraulic independen (beda karo siji motor listrik, reducer lan gear)

3. Kompetisi kecepatan linear hydraulic kanthi otomatis karo kopling sing efisien saengga)

4. Clamping pressure controlï¼different with clamping without controlï¼ ‰

 

Mayoritas proses manufaktur mesin mlengkung:

1. Penggulung sing dienggo: ingot baja dilapisi (analisis komposisi kimia): ngecek kinerja roughcast â € "forging annealing-UT cacat - roughing (tes mekanik) -heat perawatan (hardening lan tempering) â €" UT cacat "Tamat sepuluh â €" pagawean pungkasan â € "MT.

2. Large forgings: silinder body, gear, gear gear forging roughcast â € "surface inspection â €" roughing â € "UT defective â €" UT flaw detector heat treatment â € "finishing finishingâ €" finishing â € "MT.

3. Struktur welding: rak, sasis, kotak roda

4. Plate ing pabrik (analisis komposisi kimia, test sifat mekanik) - pretreatment â € "kanggo lembar logam pemotong-welding-seam UT utawa RT cacat â €" perawatan annealing â € "roughing-finishingâ €" getaran stress reliefâ € "Panas blasting â €" finishing

 

Mesin piring mlengkung kaya iki cocok banget kanggo para pelanggan ing ngisor iki:

1. Pelanggan sing nggunakake mesin kasebut ing wektu sing sepisan, amarga gampang banget kanggo operate

2. Kurang pengalaman

3. Nggoleki presisi sing dhuwur, ningkatake kualitas

4. Produktivitas sing dhuwur, nambah keuntungan

5. Pangarep-arep mung siji operator, ngurangi biaya tenaga kerja

6. Amarga sheet metal gedhe banget, produksi dhuwur utawa kanggo keamanan sing kudu mindhah peralatan

7. Pengarep CNC operate

 

Konfigurasi standar mesin:

1. Piranti maca elektronik digital kaping pindho (tinimbang indikator pencet)

2. Two roller device clamping sing didhisikake dening loro motor hidrolik independen

3. Genggem kanthi cepet rotasi hidrolik


4. Konsol ngarep ngontrol kabeh mesin (ing piranti operasi paling cocok)

5. Kursi hidrolik (Copot drum molding sing ditutup)

6. Stop keamanan darurat

 

Kabeh mesin lenturan piring bisa dirancang miturut kebutuhan pelanggan, manawa gulungan kasebut didorong dening electrical, mechanical hydraulic utawa CNC

Mesin Rolling Mesin Hydraulic 4 Roll Full

Panas Tags: Plastik Hydraulic 4 Roll Plate Mesin, Cina, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga dhaftar, kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码