Mesin Rolling Hydraulic 3 Roll Machine
  • Air ProMesin Rolling Hydraulic 3 Roll Machine

Mesin Rolling Hydraulic 3 Roll Machine

Ing ngisor iki babagan Hydraulic 3 Roll Plate Bending Machine related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Hidrolik 3 Roll Plate Bending Machine.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Mesin Rolling Hydraulic 3 Roll Machine

Mesin Rolling Hydraulic 3 Roll Machine

Plat mesin mlengkung 3 hidrolik digunakake kanggo nggulungake piring kasebut dadi bentuk silinder, wangun busur bunder lan wangun conical ing suhu normal. Mesin kanthi fitur ing ngisor iki

1. Kinerja unggul, kompak Struktur lan trep operate

2. Piranti ngangkat ndhuwur lan overturning diadopsi drive hidrolik.

3. Utama sing didhisikake dening motor liwat transmisi sabuk, loro-lorone dibunderake diterusake kanthi reducer

4. PLC kontrol tampilan programmable

5. Roller lifting dideteksi dening sensor perpindahan lan ditampilake dening meter tampilan data

6. Ningkatake efisiensi produk lan kualitas produk

Mesin tipe lentur jenis iki nduweni efisiensi dhuwur dibandhingake karo mesin mlentur mekanik, nanging kerugian iku mesin nduweni plabuhan residu sing kudu diowahi utawa diisi kanthi bantuan piranti liyane.

 

Spesifikasi operasi 3 roll roll plate machine:

1. Mesin kudu dikelola dening wong khusus

2. Operator kudu ngerti babagan struktur lan cara panggunaan mesin rolling, tanpa supervisor setuju mesin ora bisa dioperasikake.

3. Priksa piranti safety sadurunge miwiti nggarap.

4. Sajrone operasi, tangan lan sikile dilarang banget ing roller, transmisi bagean lan workpieces

5. Yen diselani, kopling kudu dilebokake menyang netral

6. Wong kudu tanggung jawab nalika kerja sama

7. Forbid overload working

8. Munggah lan mudhun, penggilingan saka roller ndhuwur, ngresiki bearing, keseimbangan roller ndhuwur kudu rampung sawise stop drive utama

9. Tansah mesin lan situs kanthi resik lan resik kabeh

10. Mateni daya lan ngunci kothak daya sawise digunakake

Mesin Rolling Hydraulic 3 Roll Machine

 

Panas Tags: Hydraulic 3 Roll Plate Bending Machine, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga daftar , kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码