Hydraulic C Frame Hydraulic Presses
  • Air ProHydraulic C Frame Hydraulic Presses

Hydraulic C Frame Hydraulic Presses

Ing ngisor iki gegayutan babagan Hydraulic C Frame Hydraulic Presses related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Hydraulic C Frame Hydraulic Presses.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hydraulic C Frame Hydraulic Presses


Kontrol hidrolik tipe C uga disebut press type bow, amarga bentuke kaya ciptane C. C Cek hidrolik utama fitur sing trep loading lan unloading, struktur prasaja, operasi prasaja, nggunakake sudhut, etc.It utamané dipérang dadi transmisi pneumatik, hidrolik lan mekanik

1. Gerak hidrolik tunggal nduweni karakteristik rigiditas struktural apik, kinerja penuntun sing apik lan kecepatan cepet
2. Mekanisme mekanisme penyesuaian manual bisa nyetel kepala pencet utawa tabel kerja ndhuwur kanggo mencet ing posisi apa wae ing stroke, Bisa uga nyetel cepet maju lan dawa perjalanan kerja
3. Struktur mbukak sing dikepang kanthi solid memungkinkan mesin tetep kaku lan duweni ruang operasi sing paling nyaman
4.Hydraulic control mengadopsi katup katup dua arah sistem terpadu, karo aksi sing dipercaya, urip layanan dawa, impact hidrolik cilik lan ngurangi manajemen sambungan lan titik kebocoran
5. Sistem kontrol elektronik sing ora sah, karya sing dipercaya, tumindak langsung, pangopènan sing trep
6.Minambah tombol kontrol terpusat, kanthi tataran, manual, semi-otomatis telung jinis operasi


Warranty lan layanan:
- garansi siji taun kanggo kabeh penet.
- kabeh suku cadang kasedhiya minangka kita gawé paling bagean ing pabrik kita.
- gampang kanggo njaluk bagian listrik minangka kabeh merek misuwur internasional.
- kita bisa nyedhiyani support technical liwat email, telpon utawa video.
- kita bisa ngirim metu para insinyur kanggo layanan, instalasi utawa latihan karo biaya tambahan sing cukup.
- Operasi manual lan perawatan Inggris disedhiyakake karo pers.
- Kabeh tag peringatan lan panel kontrol safety ana ing basa Inggris

Panas Tags: Hydraulic C Frame Hydraulic Presses, China, produsen, suppliers, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, gratis sampel, for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码