Hydraulic CNC Guillotine Shears
  • Air ProHydraulic CNC Guillotine Shears

Hydraulic CNC Guillotine Shears

Ing ngisor iki ana babagan Hydraulic CNC Guillotine Shearsâ € ™ related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Hydraulic CNC Guillotine Shears.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

1. Deskripsi hydraulic CNC guillotine shears

CNC hidraulik guillotine minangka umum nggunakake komputer umum utawa khusus kanggo entuk kontrol program digital, biasane ngontrol posisi, sudut, kacepetan lan kuantitas mekanik liyane lan aliran energi mekanik sing ana gandhèngané karo jumlah switch


2. Fitur hidrolik CNC guillotine shears

1.Hydraulic transmisi, ayunan jinis Tipe piso, pigura kabeh wis solidly dilas lan tahan lama, trip bali Gamelan lan cepet kanthi nggunakake accumulator silinder.

2.With stroke adjustment stroke function, pisau ndhuwur duwe 2 pisau, pisau ngisor duwe 4 pisau, celah bilah ndhuwur lan ngisor disetel kanthi gagang, kesatuan jurang pisau gampang diatur.

3. Kawat proteksi lan interlock listrik njamin operasi aman

4. Sistem lan sistem encoder CNC minangka sistem kontrol loop, kecepatan cepet, presisi tinggi, stabilitas sing apik.


Warranty lan layanan:
- garansi siji taun kanggo kabeh penet.
- kabeh suku cadang kasedhiya minangka kita gawé paling bagean ing pabrik kita.
- gampang kanggo njaluk bagian listrik minangka kabeh merek misuwur internasional.
- kita bisa nyedhiyani support technical liwat email, telpon utawa video.
- kita bisa ngirim metu para insinyur kanggo layanan, instalasi utawa latihan karo biaya tambahan sing cukup.
- Operasi manual lan perawatan Inggris disedhiyakake karo pers.
- Kabeh tag peringatan lan panel kontrol safety ana ing basa Inggris.

 

Panas Tags: Hydraulic CNC Guillotine Shears, China, produsen, suppliers, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, kurang rega, tuku diskon, kualitas tinggi, ing Simpenan, Bulk, gratis Sample, rega, Price list, kanggo sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码