Hydraulic Guillotine Shears
  • Air ProHydraulic Guillotine Shears

Hydraulic Guillotine Shears

Ing ngisor iki gegayutan babagan Hydraulic Guillotine Shears related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Hydraulic Guillotine Shears.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Gunting guillotine hidrolik (deleng mesin hidrolik tipe shearing brake) yaiku mesin industri sing dipigunakaké kanggo ngilangi pinggiran lurus

Prinsip kerja gunting guillotine hidrolik (deleng mesin hidrolik tipe shearing brake)

Gunting guillotine hidraulik asring dipigunakaké kanggo ngurangi pinggir lurus ing kothak. Proses shearing bakal njamin straightness lan parallelism, lan ngurangi distorsi saka piring, supaya bisa nduweni workpiece berkualitas


Keuntungan saka gunting guillotine hidraulik

1.Ngadopsi sistem hidrolik terintegrasi lanjutan, linuwih sanget.

2.Ngadopsi panuntun rolling dhukungan titik telu kanggo ngilangi kesenjangan dhukungan lan ningkatake kualitas shearing.

3.Pengukur otomatis otomatis, penyetelan manual, tampilan digital, Blade gap diatur kanthi roda manual, sing cepet, akurat lan trep.

4.Sabuk segi loncatan, papat bilah bisa digunakake, urip sajrone nyambut panjang, sudut sing bisa diangkat kanggo nyuda distorsi piring sheet.

5.Pinggir pisau ndhuwur nggunakake struktur inclination internal, sing trep kanggo blanking lan bisa nambah akurasi apa.

6.Kanthi fungsi fungsi shearing bagean, kanthi fungsi garis cahaya, piranti pendukung mburi (opsional)

Panas Tags: Hydraulic Guillotine Shears, China, produsen, suppliers, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, ing Simpenan, Bulk, gratis Sample, rega, Price list, for sale , kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码