Hydraulic Press

Parfit wis ngasilake mesin hidrolik paling apik ing bisnis luwih saka 10 taun. Penekanan hidrolik miturut struktur frame bisa dipérang dadi macem-macem jinis. 4 pramuka hidrolik pas, C frame lan H pigura hidrolik tekan.

Penekanan hidrolik kita nduweni reputasi dhuwur ing omah lan luar negeri sing kurang bisane, stabilitas tinggi, biaya pangopènan sing kurang, sing ngidini kita dadi kelas pabrik pers donya.

View as  
 
Parfit khusus ing prodhuksi Hydraulic Press. Wiwit madegé, perusahaan kita tansah ngupayakake kinerja biaya sing paling apik lan ngluwihi pangarepan pelanggan minangka tujuan kita.