Brake Pad Hydraulic
  • Air ProBrake Pad Hydraulic

Brake Pad Hydraulic

Ing ngisor iki ana babagan Hydraulic Press Brake related, Mugi-mugi sampeyan luwih bisa ngerteni Hydraulic Press Brake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Brake Pad Hydraulic

Brake Pad Hydraulic


Prass brake uga diarani mesin mlengkung sing minangka salah sijining mesin penempelan, fungsi utama yaiku prosesi logam. Mesin iki akeh digunakake ing industri cahya, kapal udara, metalurgi, instrumen, listrik, stainless steel, struktur baja, lan dekorasi industri. Brake tekan minangka pilihan tinju kanggo pemrosesan lembaran logam gedhe, kanthi dilengkapi karo macem-macem cetakan, lembaran logam bisa melengkung tekanan tekan extruding round punch lan liya-liyane.

Bram tekan hydraulic miturut pola gerakan bisa dipérang dadi: tipe gerakan munggah lan tipe gerakan mudhun. Tipe sing paling populer yaiku gerakan, meja kerja lan workpiece ing meja kerja mesin iki tetep, slider mudhun.


Karakter saka brake press hydraulic:

1. Ngadopsi kabeh struktur weld baja, kanthi kekuatan lan rigiditas sing cukup lan ngilangake stres internal kanthi geter utawa tungku annealing.

2. Papan tembok nggunakake struktur sing bentuke C, saéngga bisa diselehake liwat rong set kanggo ngolah workpiece gedhe.
3.Hydraulic munggah transmisi, diinstal ing loro ends saka mesin silinder lan panggeser sambungan, langsung geser drive karya

4. Muter sinkronisasi mekanisme sinkronisasi nggunakake poros poros kanggo meksa sinkronisasi lan nggawe blok geser mindakake lancar

5. Posisi iki nganggo struktur blok blok ing silinder minyak, kanthi akurat posisi pengulangan dhuwur

6. Jarak stroke lan blok stop bisa cepet diatur dening motor, manual counter tuning counter display.
7. Geser bisa mandheg ing posisi apa wae, ningkatake kinerja safety

8.Gol ndhuwur nduweni piranti klem cepet, sing cendhek jamur ganti wektu lan mbenakake efisiensi produksi. Sabuk ndhuwur nduweni piranti nyetel manual, sing mbenakake katrangan workpieces lan urip mati

9.Tegangan sing kuat banget kanggo mbukak offset.

Brake Pad Hydraulic


Panas Tags: Hydraulic Press Brake, China, manufaktur, pemasok, pabrik, digawe ing China, borongan, disesuaikan, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas, stock, akeh, gratis sampel, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码