Profil Bending Machine

Mesin mlengkung profil minangka mesin sing digunakake kanggo nggoleki membran dingin ing profil kanthi wujud lan ukuran sing beda. Biasane mesin digunakake ing lapangan metalworking kanggo bend profil kaya tabung, bar, ngarepke, â € œTâ € profil, â € œUâ € profil lan balok.

Kabeh mesin bending profil bisa dirancang miturut kebutuhan customer, sampeyan bisa njaluk apa sampeyan pengin lan. Kabeh mesin bending profil kita karo fitur kecepatan curving dhuwur, total proteksi overload.

View as  
 
 1 
Parfit khusus ing prodhuksi Profil Bending Machine. Wiwit madegé, perusahaan kita tansah ngupayakake kinerja biaya sing paling apik lan ngluwihi pangarepan pelanggan minangka tujuan kita.