Piramida Tipe Piring Mesin Bending
  • Air ProPiramida Tipe Piring Mesin Bending

Piramida Tipe Piring Mesin Bending

Ing ngisor iki ana babagan Piramida Tipe Plate Bending Machine related, Mugi-mugi sampeyan luwih ngerti Piramida Type Plate Bending Machine.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Piramida Tipe Piring Mesin Bending

Piramida Tipe Piring Mesin Bending


Piranti piring piramida jenis mesin piramida digunakake akeh ing industri otomatisasi. Ananging, ora ana mesin mlengkung sing bener kanggo mbengkongake logam lembaran kurang ketebalan. Kajaba iku, mesin mlengkung sing mlaku gedhe, ngonsumsi akeh spasi lan digunakake kanggo produksi skala amba.

Piring mlengkung minangka proses sing bisa ditekuk dening logam kanthi cara ngeculake materi plastik lan wangune. Materi kasebut ditekanake ing njaba kekuatan ngasilake nanging ing ngisor kekuatan tarik sing paling dhuwur. Rolling Formulir (minangka dikenal minangka roll roll) yaiku proses kanggo mbentuk pinggir, lembar, bar, balok, sudut utawa pipa menyang macem-macem wujud kanthi ngliwati potongan karya antarane gulungan sing wis dipasangake ing sakelar. Lembar lan piring yaiku prodhuk pabrik sing asring digawé dening telung muter mesin mlengkung.

Jinis-jinis 3 mesin piramida jenis mesin mlengkung yaiku:

1. Mesin potong pinch 3 roll tunggal

2. Dobel kaping pindho 3 piring mesin mlengkung

3. 4 plat mesin mlengkung

 

Komponen kerja utama piramida jenis mesin lentur:

1. Gulungan iki didhukung ing salah siji sisihane kanthi kiwa lan tengen

2. Rong ngisor rollers nampa daya ngendi minangka roll ndhuwur ora muter kanthi bebas

3. Piranti cacah sing ana ing silinder utawa kerucut, gulungan ndhuwur kudu subyek kanthi beban pendhapat mudhun; iki bisa ditemokake minangka tekanan awak liwat sekrup daya, sing dumunung ing sisih ndhuwur rong panggonan

4. Gulungan paling dhuwur luwih akeh tinimbang gulungan ngisor, saengga digawe saka diameter gedhe lan didhukung ing engsel ing sisih tengen, engsel uga didhukung ing blok omah lan nggawa bantalan kanggo ndhukung batang lan gerakan bebarengan karo muter lan pemblokiran

   

Prinsip kerja piramida jenis mesin lentur

1. Lebokake plate kanthi nyetel roller ndhuwur lan nyetel roller ndhuwur nyedhiyakake stress ing plat

2. Piring kasebut mlengkung menyang roller ndhuwur lan sawise siji siklus lengkap ngukur radius

3. Gulungake lembaran kanthi saben diametere

4. Nyetel gulung kanggo asil final lan nggawe pasukan clamping perlu

5. Sawise njupuk diameter dibutuhake ngisor kekuatan clampe

Piramida Tipe Piring Mesin Bending

Panas Tags: Piramid Type Plate Bending Machine, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Gratis Sampel, kuotasi, merek, anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码