Mesin Genggam

Ana macem-macem jinis mesin shearing sing dipigunakaké kanggo nyithak sheet metal. Mesin sing nyawiji yaiku piranti serbaguna sing digunakake kanggo ngethokake paduan lan lembaran logam liyane. Sapérangan mesin cukur nggunakake gunting, kayata tumindak rapi kanggo nyukur logam menyang lembaran utawa dasi. Liyane, mesin luwih gedhe nggunakake aksi nyukur lurus kanthi sabetan tetep ing sudut sing sabanjure karo gerakan sudut.

Mesin shearing ana ing jaba kanggo dodolan karo rega paling apik.

View as  
 
 1 
Parfit khusus ing prodhuksi Mesin Genggam. Wiwit madegé, perusahaan kita tansah ngupayakake kinerja biaya sing paling apik lan ngluwihi pangarepan pelanggan minangka tujuan kita.