Piranti Bening Piringan 3 Piring
  • Air ProPiranti Bening Piringan 3 Piring

Piranti Bening Piringan 3 Piring

Ing ngisor iki gegayutan babagan Mesin Roll Bending Symmetrical 3 Rolling Machine related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerteni mesin Bening Piring 3 Roll Symmetrical.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Piranti Bening Piringan 3 Piring

Piranti Bening Piringan 3 Piring


Mekanikal Simetris 3 Roller Plate Bending Machine
1.Struktur mesin mesin lempeng mekanik:
1). Mesin iki nggunakake struktur simetris 3-rol kanthi roller ndhuwur sing ngobahake vertikal ing tengah antarane rong rol ngisor, sing dihasilake liwat drive saka sekrup, unt, cacing lan timbal timbal.
2). Rong rol ngisor digulung, lan nyedhiyakake bahan plat kanthi torsi liwat engagement gear output saka moderator kanthi gear saka rollers ngisor.
3). Diadaptasi kanggo mbungkus piring logam menyang babak, busur, lan sapanunggalane. Prinsip kerja punika deformasi bening putar. Prodhuk iki akeh digunakake ing industri kimia, Semen, pembuatan kapal, boiler, aviation, proyek kontrol banyu, Daya Transmisi Menara, struktur logam lan industri mesin.


2. Fitur Mesin Rolling Mechanical Plate:

1). Mesin kasebut nggunakake struktur asymmetrical 3-roller kanthi roller ndhuwur minangka drive utama lan roller ngisor nggawe gerakan vertikal supaya nyakup bahan piring sing ketat. Pemindai mesin kasebut teka saka interaksi antarane gear saka roller ngisor lan gear saka roller ndhuwur.
2). Mesin iku mesin sing paling tepat 3-gulung ing kategori kasebut. Desain RGS ngurangi jarak antarane titik mlengkung sing njamin akurasi mlengkung sing luwih dhuwur.
3). Dhukungan rol ngulungake Ultra kanthi sirkuit pelumasan dipasang ing lintasan linier kanggo nyegah nyuwek lan luh.
4). Daya rotasi sing dhuwur banget yaiku njamin torsi lan kacepetan rolling sing unggul, sing ora bisa ditemokake amarga kabeh gulungan telu kasebut didhudhuk sacara bebas dening Gear lan gearbox langsung digabungake menyang gulungan gulungan.


3. Bagian utama proses manufaktur:
1). Roller kerja: Ingot baja sing diluncurake (analisis komposisi kimia): Priksa roughcast-kinerja kinerja - Nggawe kesalahan annealing-UT - Roughing (tes mekanik) - ngresiki perawatan (hardening lan tempering) â € "UT cacat - Semi Kola finishing â € "Finishing â €" MT
2). Palsu gedhe: Cylinder body, gear, gear gear forging roughcast â € "Surface inspection roughing â €" UT flaw â € "UT flaw detector heat treatment â €" Finishing semiâ € Finishing â € "MT
3). Struktur welding: Rak, sasis, kothak roda Papan menyang pabrik (analisis komposisi kimia, uji sifat mekanik) â € "Pretreatment â €" Kanggo weld-welding-seam lembaran logam utowo RT cacat â € "perawatan Annealing â €" -Minangka-Getir -Memangsa

Piranti Bening Piringan 3 Piring

Panas Tags: Piranti bening simetris 3 Roll Mesin bending, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, borongan, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, diskon diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga daftar , kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码