Torsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brake
  • Air ProTorsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brake

Torsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brake

Ing ngisor iki ana gegayutan babagan Torsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brakeâ € ™ related, Mugi-mugi kanggo mbantu luwih ngerti Torsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brake.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Aplikasi saka poros torsi sinkron hidrolik tekan

NC torsion axis brake press hidraulik sink sing apik kanggo piring sheet plate lempeng ing pabrik. Iku pilihan efektif biaya ing industri struktur baja, pabrik mesin kasar, industri manufaktur truk, etc ...

Karakter saka sumbu torsi tekan tekan hydraulic hydraulic

1. Mesin nggunakake struktur welding lengkap baja, ngilangi kaku, rigiditas sing apik lan tetep long-term

2. Mesin nganggo pamancar kendali silinder ganda pindhah presisi munggah lan mudhun, kanthi cepet mudhun, fungsi kontrol maju cepet

3. Mesin nganggo sumbu torsional mekanik utawa katup proporsi hidrolik, ngontrol sinkronisasi lan imbangan

4. Pandhuan gerbang gerbang sing nganggo gulungan utawa ngusap, bisa nyetel reresik, nggawe gerakan slider stabil lan dipercaya

5. Mesin nganggo jinis cembung manual utawa tungku canggih kanggo workbench, kanggo njamin akurasi

6. Tampilan digital maneuvering material file mburi bisa diisi


Fitur sumbu torsi sinkron hidrolik tekan

1.Itâ € ™ s banget populer ing pasar logam kanggo lempitan sheet metal

2.Various model saka mlengkung 4-40mm kekandelan lan 1000-9000mm dawa.

3.Steel welded construction, vibrating aging function

4.Unsurable backgauge lan RV meja kompensasi opsional opsional

6.Motorized back gauge lan nomer nglereni bisa digital macaout, E21

7. Piranti proteksi daya kanggo njamin safety nalika pangopènan

8. Debug lan layanan sawise-sales apik


Konfigurasi utama:

Bagian hidrolik: katup utama karo manufaktur sistem hidrolik kondhang)

Piranti listrik: Komponen listrik Siemens

Bagian utama liyane: mekanisme kompensasi defleksi workbench kanthi tipe blok cendhak sing cocog karo cetakan standar munggah utawa mudhun

Panas Tags: Torsional Axis Synchronous Hydraulic Press Brake, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, diskon diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga daftar , for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码