Hydraulic Presses Universal
  • Air ProHydraulic Presses Universal

Hydraulic Presses Universal

Ing ngisor iki bab Aplikasi saka persiyapan hidrolik universal sing gegandhengan, Mugi-mugi mbantu sampeyan luwih mangertos Aplikasi saka tekanan hidrolik universal.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Aplikasi saka CNC universal hydraulic presses

Telung beam papat kolom hydraulic press cocok kanggo stamping, forming, drawing cethek, shaping and pressure assembly saka logam utawa non-logam bagean.

Papat tekanan hidrolik kolom (uga disebut tekanan hidrolik universal) utamané cocok kanggo tekan tombol telpon, trafo mbentuk, perakitan motor, poros, bearing pressing.
Fitur saka mesin hidrolik universal

Ngadopsi papat kolom lan telung balok beam, plate parallel presisi dhuwur lan tabel kerja, papat garis presisi garis lurus nyukur leburan, presisi vertikal dhuwur, gampang ngemot lan mbongkar sirah mati, operasi prasaja

Desain sirkuit hidrolik prasaja, kebutuhan daya kuda cilik, gampang kanggo pangopènan

Tekanan bisa disetel miturut syarat proses menet

Penekan hidrolik universal nganggo komponen hidrolik sing diimpor lan komponen listrik, kanthi nggunakake tahan lama.

Rancangan safety komprehensif, operasi tangan loro, karo stop kontak darurat lan inching, tombol mode munggah lan mudhun, aman lan efisien

Kita bisa ngrancang trough blanking lan piranti meniup udara ing meja kerja miturut kebutuhan customer kanggo ningkatake efisiensi produksi
Pelindung, sensor daya, sensor perpindahan kasebut kabeh opsional


Warranty lan layanan:
- garansi siji taun kanggo kabeh penet.
- kabeh suku cadang kasedhiya minangka kita gawé paling bagean ing pabrik kita.
- gampang kanggo njaluk bagian listrik minangka kabeh merek misuwur internasional.
- kita bisa nyedhiyani support technical liwat email, telpon utawa video.
- kita bisa ngirim metu para insinyur kanggo layanan, instalasi utawa latihan karo biaya tambahan sing cukup.
- Operasi manual lan perawatan Inggris disedhiyakake karo pers.
- Kabeh tag peringatan lan panel kontrol safety ana ing basa Inggris

Panas Tags: Universal Hydraulic Presses, China, manufaktur, pemasok, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, gratis Sample, rega, Price list, for sale , kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码