Mesin Piranti Tarik
  • Air ProMesin Piranti Tarik

Mesin Piranti Tarik

Ing ngisor iki babagan Profil Mesin Bending Vertikal sing gegandhengan, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Mesin Bending Profil Vertikal.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Mesin Piranti Tarik

Mesin Piranti Tarik

W24S Series 4 axis CNC section bender, kanthi teknologi canggih internasional, kontrol digital diprogram oleh PLC, kabeh drive hidrolik. Piranti seri iki darmabakti kanggo pinggiran lurus cilik lan desain bending presisi sing dhuwur, profil pemotongan roll mlengkung bisa rampung saksuwene kanggo bagean pra-mlengkung, muter lan dititi priksa. Struktur punika majeng, ujung lengkung sing mlengkung, profil lurus presisi dhuwur.


Karakteristik Desain

â-Kontrol sacara numerik, muter kanthi siji wektu.

â-Dukungan layar tutul layar tutul, owahi, nyimpen 500 data set.

â-Dhukungan man-machine dialog, fault disgnosis dhewe, operasi kesalahan pangadilan cerdas.

â-Tabel operasi dipindhah.

â-sumbu dipandu dening motor hidrolik lan reducer.

â-Pecahan integral frame mesin mbusak stres, ora tau deformasi.

â-Sumbu kasebut liwat perawatan hardening khusus lan grinding.

â-Standar ageng hardening, bisa mbungkus baja datar, baja persegi, baja baling, dll.

â-Panuntun sisih hidrolik bidirectional.

â-Discharge vertikal utawa horisontal miturut lingkungan kerja


Aplikasi mesin mlengkung profil

Profil mesin mlengkung sing digawe minangka peralatan efisiensi dhuwur kanggo profil mlengkung kanthi macem-macem spesifikasi, contone, baja kanal, wesi amba, baja balok H, balok beam, baja datar, tabung persegi, pipa bunder lan persegi, bisa mbengkongake endhas profil lan mbengkongake bagean balok, dering, busur, spiral, sapisan-mbentuk, sing akeh digunakake ing aerospace, petrochemical, hydropower, ngasilake kapal, manufaktur mobil, manufaktur mesin, lan struktur baja lan sateruse.


Piranti Khusus Opsional

â-Feeding roll table

â-Sistem pendhidhikan hidrolik

â-Pipa ukuran lan jamur sing beda

â-Sistem operasi otomatis CNC

â-Sistem kontrol PLC

Mesin Piranti Tarik

 

Panas Tags: Profil Mesin Bending, Cina, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Sampel Gratis, harga, Harga daftar, kutip , merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码