Babagan awake dhewe



Parfit yaiku spesialis ing desain, manufaktur, lan penjualan mesin pembentuk sheet sheet: plate rolling machine, press hydraulic, profile bending machine, brake press, shearing machine; Line produksi otomatis non standar: LNG lan LPG, pipa minyak jalur produksi, etc ... Peralatan otomatis: mesin welding otomatis lan mesin khusus liyane.

Produk kita digunakake akeh ing boiler, prau tekanan, industri ijol-ijolan panas, galangan kapal, menara angin, platform lepas pantai, fabrikasi tangki, bagian-bagian struktural lan liya-liyane.

Wiwit perusahaan ditetepake, tim insinyur mesin mlengkung piring tansah fokus ing riset lan desain produk, saiki kita wis ngrampungake lempengan 4 gulungan tradisional, nambah konsep lan desain otomatis, kanthi teknologi piranti lunak canggih Italia sing ngidinake teknologi tempur tonggak sejarah anyar.

Liwat perusahaan kita ing pirang-pirang tahun pengujian, riset lan kolaborasi karo industri peralatan otomatis, kita wis nyuling kawruh kita menyang mesin lempeng piring paling apik ing pasar ing saindenging donya, utamane ing jalur produksi LNG otomatis.

Misi kita terus-terusan nantang tantangan anyar kanggo ngladeni para pelanggan. Kita duwe tim layanan sing dodolan kanggo nyedhiyakake dhukungan cepet lan sales customer sing paling apik.

Milih kita sampeyan ora mung njaluk mesin dipercaya lan tahan lama nanging uga njaluk dukungan teknis kita sing apik kanggo wektu seumur hidup.