Kabar perusahaan

Benturan mesin hidrolik bening umum

2019-07-13

Benturan mesin hidrolik bening umum:

Mesin mlengkung hidrolik minangka piranti dhasar kanggo proses logam lembar. Iku uga umum-tujuan umum peralatan. Digunakake ing jumlah gedhe. Apa jenis masalah sing bakal kedadeyan sawise nggunakake peralatan mekanik sing nggunakake jangka panjang?

 
1. Bolongan nyenyet diblokir, lan sistem iki ora nduweni kegagalan katup tekanan meksa. Penyesuaian sing ora cocog, musim semi wis rusak, conthong tutup ora ditutup kanthi apik utawa inti tutup wis macet. Resik, grind, nyetel, ngrampungake utawa ngganti katup relief. Katup reversing elektromagnetik gagal lan inti katup macet. Clean, grind or replace the slide slide.
 
2, slider ora bisa digunakake nanging bisa gumantung ing bobot dhewe mudhun pompa piston aksial ora bisa nyedhiyakake lenga tekanan: pecahan sing cendhak lenga; tombol wiwitan pangopènan, motor ora bisa diwiwiti. AC contactors lan relay termal lan motor; pompa plunger dhewe gagal, disassembles utawa ngganti pompa plunger.
 
3. Katup limpahan garis lenga utama gagal. Bisa uga yen bolongan pamblokiran diblokir kanthi ora sengaja, musim semi pecah utawa inti katup diiris lan macet. Kudu nyetel, ndandani utawa ngganti katup relief.
 
4. Slider ora podo karo lan ngencengi handwheel klep deflation kanggo deflate, lan ana udara ing silinder imbangan. Isi lenga lan angkat hawa, banjur copot tutup.
 
5. Klep kenceng wis bocor, segel tutup tutup kasebut dibusak, lan katup kobongan dibenakake utawa diganti.
 
6. Katup priksa kebocoran internal, lan panyegelan permukaan cek katup priksa dibusak. Lumahing sealing grinding luwih disenengi ing garis kontak utawa katup siji arah diganti.
 
7. Mesin balancing cylinder piston balancing rod kepala kepala sekrup pengencang besi longgar, cek lan nguatake rod piston kepala sekrup wesi sing kuat oblique.

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

Ora Ana News