4 Post Servo Drive Hydraulic Press
  • Air Pro4 Post Servo Drive Hydraulic Press

4 Post Servo Drive Hydraulic Press

Ing ngisor iki ana sekitar 4 Post Servo Drive Hydraulic Press related, Mugi-mugi sampeyan mbantu luwih ngerti 4 Post Servo Drive Hydraulic Press.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

4 Post Servo Drive Hydraulic Press


Karakter saka penet hidrolik 4 kirim drive

1. Penghematan energi lan pengurangan emisi: kontrol hidrolik lan listrik nganggo sistem panyimpenan energi servo cerdas, nyimpen 50 nganti 70 persen listrik.

2. Resiko kurang: saben mesin dilengkapi grating infra, sing bisa uga nglindhungi operator. Servo cerdas kontrol njamin akurasi posisi sing bola nganti 0,03mm lan kesalahan tekanan 1%
3. Gagal tingkat kegagalan: sistem kendali cerdas servo ora nggawe karya sing ora ana guna, temperatur lenga ora gampang ditemokake, lan ora ana tekanan negatif ing sistem sirkuit lenga, sing mbebayani banget, lan ngluwihi umur layanan komponen hidrolik, peralatan listrik karo alarm kesalahan otomatis lan fungsi reset siji tombol
4.Bisa lan awet: pigura mesin nggunakake struktur gerbang wiyar, slider nganggo jalur pandhuan kanthi presisi lan kepadatan tinggi, resistance kejut sing kuwat lan tekanan tekan tambahan, kabeh mesin stabil lan awet, cocok kanggo macem-macem aplikasi industri kayata blanking, mbentuk lan ekstrusi
5. Maintenance: Konvensional: mesin kabeh dirancang dadi struktur modul miturut mode fungsi sing beda-beda. Iku gampang disassemble lan ngumpul


Kenapa milih kita?

1. Sugih pengalaman lan worth dipercaya

We specialized ing penet hidrolik luwih saka 10 taun, 1000 kasus kerja sukses, kanthi landasan kukuh kredibilitas

2. Penampilan apik lan pangopènan sing trep

3. Kabeh peralatan bisa disesuaikan miturut kabutuhan nyatars, ngindari sampah sumber daya

4. Aksesoris bordir dengan biaya efektif banget

5. Penekan hidrolik presisi dengan presisi tinggi, operasi halus, aksesori asli, stabil kinerja, jaminan kualitas, produk-produk biaya efektif

6.Penghargaan sawise-sales layanan

Babar pisan piranti kanggo 12 sasi, pangopènan pigura umur


Warranty lan layanan:
- garansi siji taun kanggo kabeh penet.
- kabeh suku cadang kasedhiya minangka kita gawé paling bagean ing pabrik kita.
- gampang kanggo njaluk bagian listrik minangka kabeh merek misuwur internasional.
- kita bisa nyedhiyani support technical liwat email, telpon utawa video.
- kita bisa ngirim metu para insinyur kanggo layanan, instalasi utawa latihan karo biaya tambahan sing cukup.
- Operasi manual lan perawatan Inggris disedhiyakake karo pers.
- Kabeh tag peringatan lan panel kontrol safety ana ing basa Inggris

Panas Tags: 4 Post Servo Drive Hydraulic Press, China, produsen, suppliers, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, gratis sampel, rega, Price list , for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码