Mesin Bending Roll Down Four Roller Plate
  • Air ProMesin Bending Roll Down Four Roller Plate

Mesin Bending Roll Down Four Roller Plate

Ing ngisor iki ana babagan Arc Down Four Roller Plate Bending Machine related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Arc Down Four Roller Plate Bending Machine.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Bending Roll Down Four Roller Plate

Arc

Karakter lan fitur busur mudhun mesin roller plate lentur

Weren mesin rolling plate roller bisa nyedhiyakake sheet plate sakmenika, ngrampungake pre-bending lan rolling sheet plate tanpa nyalurake sirah, lan pinggiran terus sing isih cilik, sing dadi peralatan ideal kanggo rolling lan arc workpiece

Roller ndhuwur iku roller nyetir utama, didorong dening motor hidrolik lan reducer, roller ngisor minangka driving tambahan, sing didhudhuk dening motor utawa uga bisa disebut roller pasif.

Roller sisih punika roller pasif, munggah lan mudhun saka roller ngisor lan mudhun sing transmisi hidrolik, ngangkat lan pamindhahan kabeh kontrol dening PLC, otomatis leveling, tampilan digital, sinkronisasi precision ± 0.15mm.

Roller ing ngisor iki nggeret vertikal kanggo nyepetake sheet plate, roller sisi disusun ing sisi loro roller ngisor lan dikontrol karo silinder hydraulic nggawe gerakan lifting arc.

Mbalikke lan ngreset awak bantalan rolling didhorong dening tekanan hidrolik, mekanisme imbangan dipasang ing mburi roller ndhuwur sing gampang unloading workpiece lan silinder digulung

Mesin dilengkapi platform operasi independen, sing trep kanggo para buruh sing digunakake, lan uga dilengkapi piranti interlock safety, mesin iki kanthi fungsi lengkap, presisi tinggi lan gampang operate.

Iku mesin paling becik kanggo minyak bumi, industri kimia, ketel,

kapal, struktur logam lan industries.

 

Tujuan layanan kita:

1. Nyaman: 7 * 24 jam telpon layanan pelanggan (0513-88666186), sawayah-wayah kanggo pelanggan ngatasi masalah.

2. Tentrem pikiran: Instalasi, komisi, latihan, pangopènan seumur hidup

3. Profesional: Kabeh jinis mesin bisa dirancang dening insinyur teknik kita miturut saben syarat pelanggan

Wigati: Sales, produksi, sawise-sales layanan sethithik, upgrade gratis sistem biasa kanggo njamin panggunaan normal

Panas Tags: Mesin Bending Rolling Plate, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga dhaftar, kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码