CNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Alat tambahan
  • Air ProCNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Alat tambahan

CNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Alat tambahan

Ing ngisor iki ana babagan CNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Piranti Auxiliary gegandhengan, Mugi kanggo sampeyan luwih ngerti CNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Piranti tambahan.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

CNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Alat tambahan

CNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Alat tambahan

Struktur mesin rolling yaiku roller papat, roller ndhuwur minangka drive utama, liwat gear gear reducer meshing karo gear ndhuwur, kanggo nyedhiyakake torsi kanggo plate rolling; Roller ngisor ora gerakan angkat vertikal, sing diduweni dening lenga saka lenga hidrolik ing silinder hidrolik ing piston, supaya bisa njepit plat, yaiku transmisi hidrolik. A roller sisih disusun ing loro-lorone rol ngisor lan bergerak ing sadawane alur guide bingkai, yaiku ditularake kanthi gear cacing lan piranti cacing saka nut bahan utawa tekanan hidrolik. Keuntungan saka mesin yaiku yen plate plate wis rampung lan bisa diluncurake ing peralatan sing padha


Rangka kerja:

Awak saka dasar, bingkisan sisih sing tetep lan sisi ujung rak, lan saben bagean minangka struktur sing dilasake baja. Kawat karo baut ing sisih pinggir rak ing dasar lan sisi rak bakal digunakake kanggo nyambungake balok kanggo rigidity apik.Kothong rak munggah roller lan rol sisih karo gerakan saka alur, tetep ing sisih rak karo bearing roller kanggo setengah saka struktur pigura ditutup, wis dibalik dibunderake piranti support rak sisih pinggiran. Kekuatan coil ing proses loro-lorone rak dening bear saka basa ora mung ndhukung bobot mesin kanggo njamin akurasi peran peralatan, nanging uga mbisakake torsi antarane drive lan chassis imbangan, lan bakal gabung dadi siji

Machine.In saiki mesin mesin pembangkit papat baja skala besar tradisional lan gear utama kapisah saka instalasi basa.

Piranti muter ndhuwur

Gear gear roller munggah saka utama kanggo ngowahi, ujung SP-1 bantalan support, drive-liwat tombol flat, mati gear drive utama lan nyambung piranti kanggo mindhah torsi, tip sisih karo pangreksan Steel .

Bahan roller munggah yaiku 42CrMo, pengerasan panas yaiku HB220-300

Piranti drive utama:

Miturut motor, gaman tranfer 3, transmisi torsi menyang roller. Ing poros pitik sing cepet kanthi panggolekan, dheweke ngedol brake hidrolik. Power supply is380v / 50Hz

Piranti roller mudhun:

Rol mudhun ndhukung ing ngisor bantalan, ing bearing bantalan ing sisih pinggir rak dipasang ing trek, ngisor piston lan silinder sing disambungake. Bantalan ing cairan ing ngisor tekanan bisa munggah lan mudhun ing ril, miturut ukuran rod dorong, piring baja ing sangisoring pompa klep roller sing dibutuhake dening katup kontrol tekanan sistem hidrolik disetel. Tambahan saka roller ngisor bisa nggulung penyesuaian , nambah akurasi produk ing materi sing padha hardening perawatan panas yaiku HB220-280.

Piranti rol sisih:

Sisih saka bantalan roller ing pedestal bantalan radial, bantalan ing sisi loro rak dipasang ing trek, ngisor piston lan silinder minyak sing disambungake. Bearing ing cairan ing ngisor tekanan, bisa diiring munggah lan mudhun ing sadawane rel, ukuran rod piston gaya dorong miturut kebutuhan plat baja dening sistem hidrolik katup kontrol pressure bakal diatur. , hardening perawatan panas yaiku HB220-280.

 

Tujuan layanan kita:

1. Nyaman: 7 * 24 jam telpon layanan pelanggan (0513-88666186), sawayah-wayah kanggo pelanggan ngatasi masalah.

2. Tentrem pikiran: Instalasi, komisi, latihan, pangopènan seumur hidup

3. Profesional: Kabeh jinis mesin bisa dirancang dening insinyur teknik kita miturut saben syarat pelanggan

4. Nimbang: Sales, produksi, sawise-sales layanan sethithik, upgrade gratis sistem biasa kanggo njamin panggunaan normal

CNC 4 Roller Rolling Machine Kanthi Alat tambahan

Panas Tags: CNC 4 Roller Rolling Machine Dengan Perangkat Tambahan, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Murah, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Gratis Sampel, Dhaptar pranata, kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码