Pigura Single Column Type Hydraulic Press
  • Air ProPigura Single Column Type Hydraulic Press

Pigura Single Column Type Hydraulic Press

Ing ngisor iki bab Frame Single Column Type Hydraulic Press related, Mugi-mugi sampeyan bisa luwih ngerti Istilah Tipe Single Column Hydraulic Press.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pigura Single Column Type Hydraulic Press


Aplikasi saka frame C kolom tunggal hydraulic press: digunakake digunakake ing auto parts appliance hardware karet powder metallurgy lan industri liyane saka shaft bagean Techniques koreksi profil, kayata bagean lengen piyul sing disambung lan babagan bending stamping mbentuk sheet prasaja bagean blanking proses etc, uga bisa ngolah produk bubuk plastik umum saka mèrek mèrek - bending - riveting pressure lan hot pressing - stamping machine processing


Struktur C pigura siji kolom jinis penet hidrolik

Prodhuk iki utamané nganggo baja sing dikuwataké kanthi dhuwur, sawise ngobong perawatan getaran kedher.

Desain sasis liwat analisis elemen sing langgeng, kanthi rigiditas dhuwur lan presisi tinggi kanggo njamin karakteristik deformasi cilik mesin,

Tabel kerja bisa munggah lan mudhun, ningkatake dhuwur mesin buka lan nutup, gunakake luwih trep uga bisa nggawe papan kerja sing mlaku khusus.

Katup baterai dibagi dadi katup obah lan katup listrik, miturut pilihan sing beda-beda customer, dhuwur stroke silinder hidrolik, bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan

 

Panas Tags: Frame Single Column Type Hydraulic Press, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, borongan, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, diskon diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Bulk, Gratis Sampel, harga, Harga daftar , for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码