Gap Type C Frame Punching Press Machine
  • Air ProGap Type C Frame Punching Press Machine

Gap Type C Frame Punching Press Machine

Ing ngisor iki babagan Gap Tipe C Frame Punching Press Machineâ € ™ related, Mugi kanggo sampeyan luwih ngerti Gap Tipe C Frame Punching Press Machineâ €.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Gap Type C Frame Punching Press Machine


Fitur mesin cincin punching tipe C:
1. Baja welded, perawatan panas, rigidity dhuwur, akurasi lan stabilitas;
2. Genggaman ganda, quenching frekuensi dhuwur, perawatan penggilingan;
3. Pandhuan kanthi hex retangular;
4. Klaten weteng, pelindung kobongan hidrolik;
5. Lubrication otomatis, penyesuaian listrik.
Rincian tipe cap c tekan mesin cincin:
1. C bingkai baja sing dilas, perawatan panas kanggo ngeculake stres, kaku lan kuwat.
2. Ukuran Tabel sing amba kanthi rong titik daya, luwih apik kanggo proses prosès mati utawa lembaran kemboja.
3. Banyu tipe lenga sing digabungake kopling lan rem, luwih kompak, atine kurang karo urip layanan maneh.
4. Total 6 permukaan nunjuk cara geser, kanthi plat tembaga, presisi sing luwih dhuwur. Geser dilengkapi motor kanggo nyetel slide kanthi tampilan digital.
5. Kontrol brand PLC sing kondhang, controller listrik lan mechanical mekanik karo encoder, Siemens utawa Schneider listrik bagean, kabeh kualitas apik lan gampang kanggo njaluk bagean kabeh donya.
6. Pers dilengkapi kanthi layar tutul. Sudut crankshaft dituduhake ing panel lan sampeyan bisa nyetel frekuensi pelumasan kanthi layar tutul. Lan sampeyan bisa mriksa status pers digunakake lan pangopènan kanthi layar.
7. Sistem sing dilindhungi hidraulik sing dilindhungi kanthi cepet kanggo njaga mati lan penet. Punika wétan kanggo ngreset status normal kanthi layar tutul.
8. Mobil pelumas sistem grease lan sistem pelumas lenga manual sing loro dilengkapi.

Pilihan:
- Kancing langsir kanggo safety
- kacepetan kanggo kacepetan stroke sing luwes
- Motor kecepatan maneko rupo kanggo kacepetan stroke sing luwes
- tedheng
- Hydraulic die quick change device
Quality certificate:
- ISO 9001
- CE

Warranty lan layanan:
- garansi siji taun kanggo kabeh penet.
- kabeh suku cadang kasedhiya minangka kita gawé paling bagean ing pabrik kita.
- gampang kanggo njaluk bagian listrik minangka kabeh merek misuwur internasional.
- kita bisa nyedhiyani support technical liwat email, telpon utawa video.
- kita bisa ngirim insinyur kanggo layanan, instalasi utawa latihan kanthi biaya tambahan sing cukup.
- Operasi manual lan perawatan Inggris disedhiyakake karo pers.
- Kabeh tag peringatan lan panel kontrol safety ana ing basa Inggris.

 

Panas Tags: Gap Type C Frame Punching Press Mesin, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, grosir, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Besar, Gratis Sample, harga, Harga dhaftar, kanggo didol, dikutip, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码