Profil Horizontal Bending Machine
  • Air ProProfil Horizontal Bending Machine

Profil Horizontal Bending Machine

Ing ngisor iki ana babagan Profil Horisontal Mesin Bending sing gegandhengan, Mugi-mugi sampeyan bakal luwih ngerti Mesin Bending Profil Horisontal.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


Profil Horizontal Bending Machine

Profil Horizontal Bending Machine

Mesin rolling symmetrical three roller iki nggunakake struktur horizontal vertikal. Luwih digunakake ing petroleum, kimia, kapal, banyu lan listrik, struktur logam, manufaktur machinery, lan liya-liyane.
profil mesin mlengkung utamané dumadi saka amben, roll luwih murah. Roller pangiriman, bagian transmisi mekanik, bagian listrik, sistem hidrolik, jamur, lan sateruse

Spesifikasi

Profile bender, Three rollers Section-bender
Angle bar lan bender garis datar
Pabrik OEM
Kualitas apik
ISO, CQC


Fitur peralatan:

1.Hydraulic drive motor utawa transmisi reducer, kompak struktur lan kehandalan tinggi.

2.Kaprima setir enem roda, ora gampang nggeser, materi tembok sing tipis uga bisa mlengkung.

3.Kapisan mlaku urip lan gampang, gampang operate.

4. Mesin diimbangi kanthi ngatur perjalanan silinder lenga lan lengkungan, busur utawa spiral lengkungan sing beda.

5. Ngganti jenis alur cetakan, bisa ngolah manéka profil logam, kayata baja Angle, baja datar, baja baja lan profil salib liyane.

6. Profesi radius sing gedhe nyingkirake cacat nyebabake mati membungkuk amba, yaiku tambahan sing perlu kanggo mesin mlungker tunggal lan kepala.

7. Roda iku kabeh gear, struktur luwih kompak lan transmisi luwih stabil.

Profil Horizontal Bending Machine

Panas Tags: Profil Mesin Bending, Cina, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, borongan, Disesuaikan, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, dalam stok, Besar, Gratis Sampel, harga, Harga, kutipan , merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码