Hydraulic Gantry Presses
  • Air ProHydraulic Gantry Presses

Hydraulic Gantry Presses

Ing ngisor iki gegayutan babagan Hydraulic Gantry Presses, Mugi-mugi sampeyan luwih bisa ngerti Hydraulic Gantry Presses.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hydraulic Gantry Presses


Aplikasi saka gantri gantri

Résolusi hidrolik seri iki cocog kanggo ngolah, mbungkus, mbentuk, ngecong, flanging lan proses stamping liyané, utamané kanggo kothak ngisor iki: suku cadang, peralatan rumah tangga, peralatan dapur, liyané, traktor, motor, aerospace, penerbangan.


Fitur gantri gantri

1.Struktur frame nduweni kaluwihan rigiditas sing apik, presisi dhuwur lan kemampuan sing kuat kanggo nahan beban parsial, sistem kontrol hidrolik nganggo sistem integrasi plug-in, kanthi aksi sing handal, umur urip sing panjang lan efek hidrolik cilik, sing nyuda garis sambungan lan titik.

2.Ngadopsi sistem impor PLC ngimpor, struktur kompak, karya sing sensitif lan dipercaya, gampang digunakne lan dijaga

3.Kanthi tataran, manual, semi manual kanthi telung cara operasi lan jangkauan tetep, spesifikasi proses moulding loro tekanan tetep.
4. Beam ngisor dilengkapi karo bantalan hidrolika, liwat pilihan panel operasi, bantalan hidrolik bisa nyadari telung siklus kerja, yaiku, jacking, non-jacking lan nyekel pinggiran


Aksesoris opsional

â- Blanking buffer device

â- Meja lelungan

â- Lampu langsir piranti perlindungan safety

â- Peralatan cooling

â- Ngganti cetakan karo alur guide apung lan klep rolling

â- Tampilan industri mode tutul

â- Alat Batching (hidrolik lan mekanik)

â- Work light

â- PLC sistem kontrol programmable
â- Tutul layar tampilan industri
â- Mould cepet clamping mekanisme
â- Ril pelumas piranti

Panas Tags: Hydraulic Gantry Presses, China, produsen, suppliers, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, gratis Sample, rega, Price list, for sale , kutipan, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码