Hydraulic Shearing Machine
  • Air ProHydraulic Shearing Machine

Hydraulic Shearing Machine

Ing ngisor iki gegayutan babagan Hydraulic Shearing Machine related, Mugi-mugi sampeyan mbantu luwih ngerti mesin Hydraulic Shearing.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hydraulic Shearing Machine

Hydraulic Shearing Machine


Mesin shearing (uga disebut gunting Guillotine) yaiku mesin bubut logam sing dipigunakaké ing mesin sing dipigunakaké ing logam. Piranti mesin yaiku mesin sing nggunakake bilah relatif ing bilah liyané kanggo ngowahi gerakan linier kanggo ngleret lempengan. agul-agul sing tetep ngisor, kanthi ruwangan blades sing cukup, gaya ricih ditindakake kanggo piring logam saka macem-macem ketebalan kanggo nggawe piring fraktur lan kapisah miturut ukuran sing dibutuhake.


Struktur mesin gedhé:

1. Bingkai: baja sing dilas karo rigiditas sing apik, rong silinder sing dipasang ing kolom kiwa lan tengen, meja kerja nganggo alat bantu tambahan, gulungan cendhek sing gampang kanggo nggawe penyesuaian mikro, ana bal sing dipangan ing meja kerja gampang dioperasi.

2. Piranti sing ditemokake: dumadi saka pirang-pirang silinder lenga sing dipasang ing piring sing ndhukung ing ngarepe ketenaran, sawisé lenga diwenehake menyang silinder tekan, sirah sing ditemtokake ngatasi ketegangan spring lan banjur njejegake piring kanthi bener, sawise nyukur lengkap, ngreset liwat tension spring

3. Geser ngarep lan mburi: gauge ngarep ditempelake ing permukaan meja kerja, lan nilai kasebut dituduhake dening penguasa kanggo nyetel gauge sing dipindhah kanggo nggayuh nilai gauge sing dipengini. Gampang kanggo nggunakake gauge ngarep nalika nglereni sheet sing tipis. Angka bali dipasang ing sisih ndhuwur lan bolong munggah lan mudhun kanthi sisih ndhuwur. Penyetelan gauge bali didhisikake dening motor lan didhukung dening rod sekrup sakwise pindah, sing bisa diolah kanthi manual

4. Sistem hidrolik: dumadi saka pompa katup kontrol, pompa minyak, silinder, silinder bali, silinder tekan, lan sirkuit lenga sing digabung. Sistem kabeh nduweni struktur sing cukup, kebisingan sing kurang, operasi sing mulus lan kinerja safety apik

5. Bagian listrik: yaiku kabin kontrol, kawat sambungan tengah, panel kontrol, lan motor utama lan bolong, saklar kaki lan piranti liyane, kanthi koefisien safety dhuwur lan kinerja sakabèhé banget.


Fitur teknis:

 · Hydraulic Plate Shearing Machine karo Variable-rake, Shearing angle adjustable

 · Struktur las lempeng berkualitas tinggi bakal nyedhiyakake mesin kanthi rigiditas sing dhuwur lan akurasi ramping;

 · Silinder kiri lan kanan seri montor mabur pindhah;

 · Sistem kontrol NC bisa program ngukur maneh;

 · Gunting normal karo T screw. NC Back gauge dilengkapi sekrup bola akurasi dhuwur

 · Mesin Shearing Hydraulic Plate NC Back gauge wis retract fungsi

 · Sistem hidrolik kalebu blok katup, kebisingan ngisor lan pompa gear dhuwur efisien, silinder hidrolik kiwa / tengen.

 · Kanthi sistem panahan hidrolik nyukur shearing

 · Perlindungan overload sistem listrik lan hidrolik

Bilah geser digawe saka bahan padatan khusus kanthi perawatan panas sing tepat; papat pinggiran cedhak ing pucuk ndhuwur lan mudhun

 · Papan gerak kontrol beralih suar, dengan stop kontak darurat

 · Lengen support ngarep karo panguasa, T-slot lan flip-stop

· Tabel kerja nganggo transfer bal utawa roller;

 · Fasilitas garis Shadow dengan lampu neon

 · Proteksi driji ngarep, pager pangreksan mburi lan pengawal tenggorokan sisih

 · Hydraulic Plate Shearing Machine Oil tank karo indikator tingkat lan temperatur.

Hydraulic Shearing Machine

 

Panas Tags: Hydraulic Shearing Machine, China, manufaktur, pemasok, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas, stock, Bulk, gratis sampel, merek, paling anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码