Hydraulic Swing Beam Shearing Machines
  • Air ProHydraulic Swing Beam Shearing Machines

Hydraulic Swing Beam Shearing Machines

Ing ngisor iki ana babagan Hydraulic Swing Beam Shearing Machines related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Hydraulic Swing Beam Shearing Machines.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Gunting punika piranti nglereni umum ing industri mesin, saged ningkataken maneka warna ketebalan plat baja. Gunting ingkang umum dipunginakaken dados tiga jinis: gunting rata, gunting gulung lan gitar getaran. Gunting alat digunakaken kathah, gunting kanthi kakurang geser kurang 10mm biasane transmisi mekanik, dene sing nganggo kekandelan nyukur luwih saka 10mm yaiku transmisi hidrolik.

Aplikasi saka mesin shearing hydraulic beam shearing

Mesin hidrolik ayunan jembar yaiku salah sawijining mesin penempelan, fungsi utama yaiku industri pangolahan logam; Kayu hidrolik akeh digunakake ing industri cahya, aviation, kapal, metalurgi, instrumentasi, peralatan listrik, produk stainless steel, bangunan struktur baja lan industri hiasan.


Fitur mesin shearing beam hidraulik

1.Hydraulic transmisi, ayunan jinis Tipe piso, pigura kabeh wis solidly dilas lan tahan lama, trip bali Gamelan lan cepet kanthi nggunakake accumulator silinder.

2.With stroke adjustment stroke function, pisau ndhuwur duwe 2 pisau, pisau ngisor duwe 4 pisau, celah bilah ndhuwur lan ngisor disetel kanthi gagang, kesatuan jurang pisau gampang diatur.

3. Kawat proteksi lan interlock listrik njamin operasi aman

4. Piranti pers minangka pena hidrolik kanthi plastik bantalan ing pungkasan saben pencet

5. Sistem kontrol N 20 E kanggo gunting khusus kanggo bali gauge.cutting times duwe perangkat layar digital

6. Piranti sing ndhukung nggulung ora mung bisa nyuda resistance gesekan nanging uga njamin manawa permukaan benda kerja ora digoreng.

Struktur baja 7 bungkus baja, eliminasi stres getaran, kekuatan tinggi, rigiditas sing apik

8.Hydraulic top driven type, stable and reliable


Cara nganggo mesin shearing beam hidraulik

1.Setel jurang agul-agul miturut plate plate

2.Setel jamur utawa penjepit miturut jembaré piring

3.Sadurunge ngoperake mesin, nggawe 1-3 perjalanan kosong, lan banjur nindakake karya shearing

 

Panas Tags: Hydraulic Swing Beam Shearing Machines, China, manufaktur, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Murah, beli, murah, diskon, harga rendah, beli diskon, kualitas tinggi, stock, Bulk, Gratis Sample, for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码