Metal Plate Forming Hydraulic Presses
  • Air ProMetal Plate Forming Hydraulic Presses

Metal Plate Forming Hydraulic Presses

Ing ngisor iki yaiku â € <â € Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Metal Plate Forming Hydraulic Presses


Struktur saka themetal mbentuk hidrolik presses

Piring logam sing mbentuk hidrolik tekan kalebu rong bagian: banjur mesin utama lan mekanisme kontrol. Pencet hidrolik kasusun saka silinder hidrolik, kolom beam lan alat pengisian cair. Mekanisme daya kasebut diwangun saka katup arah katup tekanan motor sistem kontrol pam tekanan dhuwur saka tangki minyak.

Piring logam sing mbentuk pers hidrolik nduweni mekanisme daya lan sistem listrik independen, lan nganggo tombol kontrol terpusat, sing bisa nyadari telung mode operasi penyesuaian, manual, lan semi-otomatis

Piranti utama saka piranti kasebut mbentuk hidrolik presses

Hydraulic device

Sistem hidrolik migunakaké sistem pamasok lenga pamisah variabel lan blok katup kontrol pusat sing gedhé. Filter panyedhot saringan disetel ing stopkontak pompa kanggo nyegah wangun impurities ngetik sistem hidrolik lan njamin operasi normal sirkuit lenga.

Sistem iki nduweni temperatur lenga, tampilan lenga, saringan udara, lan piranti liyane

Silinder minyak dibuat dari pelat baja yang dilas, dilengkapi jendela pembersih, dan dilengkapi minyak plug screw untuk discharge dan discharge limbah di bagian bawah

Sistem listrik

Mesin iki dilengkapi karo kotak kontrol listrik independen kanggo ngontrol operasi mesin kabeh

Sistem operasi

Nyetel setelan, manual lan otomatis mode operasi telung lan jangkauan tetep, tekanan tetep rong wangun proses

Sistem pendinginan


Pilihan:
- Kancing langsir kanggo safety
- kacepetan kanggo kacepetan stroke sing luwes
- Motor kecepatan maneko rupo kanggo kacepetan stroke sing luwes
- tedheng
- Hydraulic die quick change device

Panas Tags: Pabrik, Pabrik, Pabrik, Pabrik, Pabrik, Pabrik, Grosir, Pabrik, Pabrik, Pabrik, Grosir, Grosir, Grosir, for sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码