Sheet Metal Cone Rolling Machine
  • Air ProSheet Metal Cone Rolling Machine

Sheet Metal Cone Rolling Machine

Ing ngisor iki ana babagan Sheet Metal Cone Rolling Machine related, Mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Sheet Metal Cone Rolling Machine.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Sheet Metal Cone Rolling Machine

Sheet Metal Cone Rolling Machine


Yen sampeyan pengin nggulung wangun conical, ana rong cara kanggo entuk. Salah siji sing nambahake piranti volume kerucut ing mesin mlenturan piring normal, liyane yaiku mesin mlentur piring khusus kang digulung sing bentuke kerucut, nanging mesin iki mung digunakake kanggo mbungkus bentuk kerucut, sing akeh digunakake ing industri lan konstruksi industri omben-omben.


Mesin rolling keranjang khusus kanthi fitur efisiensi dhuwur, energi rendah, gampang dioperasikake, mesin penggali papat mesin sing disambungake kanthi hidrolik sing bisa muter kerucut sing beda karo syarat-syarat roll sing beda.


Bentenane rong jinis mesin kasebut:

1.Gulung mlayu: Piring mlengkung mesin kanthi piranti tumpeng sing nganggo roller munggah lan mudhun sing digulung nganggo rol, mesin mlengkung khusus sing dipasangake kabeh rollers sing digulung.

2.Gulung wangun: Piring mlengkung mesin kanthi piranti tumpeng sing nduweni roller sing bentuke silinder, sing siji khusus kanggo penggulung ing wangun kerucut (sudut kerucut sing bisa dirancang miturut kebutuhan pelanggan)

3.Gulung Angle: Angka normal sing ana ing alur konveksi saka 0Â ° nganti 30 ° ï ¼ ¼

4.Fiksasi sisi penggolongan: Sisi turnamen mesin normal sing ditemtokake dening bantalan normal, sisih ombone mesin khusus sing diurutake dening separuh watt senyawa jinis

 

Ana rong sistem kontrol kanggo rong jinis mesin: Sistem kontrol hidrolik lan sistem kontrol CNC

 

Misi kita terus-terusan nggolek tantangan anyar sing paling apik

Sheet Metal Cone Rolling Machine

Panas Tags: Pabrik Rolling Machine, China, produsen, pemasok, pabrik, Made in China, Grosir, Murah, beli, murah, diskon, harga rendah, harga diskon, kualitas tinggi, stok, Besar, Gratis Sampel, kuotasi, merek, anyar, gaya, maju, tahan lama, desain paling anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码