Loro Column Hydraulic Press
  • Air ProLoro Column Hydraulic Press

Loro Column Hydraulic Press

Ing ngisor iki ana babagan Two Column Hydraulic Pressâ € ™ related, Mugi-mugi kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Two Column Hydraulic Pressâ € <.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Loro Column Hydraulic Press


Aplikasi saka rong kolom hydraulic presses

Seri press hidrolika iki cocok kanggo babagan, mlengkung, ekstrusi, kemasan logam, uga cocok kanggo koreksi, nyetir pers, kekuasaan lan mbentuk bahan baku lan plastik, tekan bahan insulator.


Fitur saka rong kolom hydraulic press

1. Mesin iki yaiku komputer ngoptimalake desain struktur, balok telu lan rong struktur kolom, sederhana, ekonomis lan praktis.

2. Sistem kontrol hidrolik nggunakake sistem integral katup cartridge, aksi sing dipercaya, umur urip sing dawa, impact hidrolik cilik, ngurangi garis sambungan lan poin kebocoran

3. Sistem kontrol listrik independen, karya sing dipercaya, tumindak langsung, pangopènan gampang

4. Ngatur tombol kontrol terpusat, karo penyesuaian lan siklus tunggal saka rong mode operasi

 

Aksesoris opsional

â- Blanking buffer device

â- Meja lelungan

â- Lampu langsir piranti perlindungan safety

â- Peralatan cooling

â- Ngganti cetakan karo alur guide apung lan klep rolling

â- Tampilan industri mode tutul

â- Alat Batching (hidrolik lan mekanik)

â- Work light

â- PLC sistem kontrol programmable
â- Tutul layar tampilan industri
â- Mould cepet clamping mekanisme
â- Ril pelumas piranti

Panas Tags: Rong Kolom Hydraulic Press, China, manufaktur, pemasok, pabrik, digawe ing China, borongan, Customized, tuku, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, kualitas tinggi, ing Simpenan, Bulk, gratis Sample, rega, Price list, kanggo sale, quotation, brands, newest, classy, ​​advanced, durable, latest design

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码