Kabar industri

Apa sing nganggo saka papat hidrolik tekan?

2019-05-31

Senadyan teknologi robotika lan otomatisasi durung digunakake akeh ing jaman kapisan, manfaat kasebut uga dimangerteni lan kemampuane ndhukung proses logistik nol-cacat lan entuk tingkat produktivitas anyar. Generasi anyar robot kolaborasi lan solusi automasi offer alternatif nyata kanggo tenaga kerja manual kanthi performa apik lan nambah kemampuan nggoleki. Wigati banget yen robot-robot sing digunakake ing pusat pambagian, pusat distribusi lan kendaraan transportasi ora ana maneh minangka & quot; yen & quot; masalah, nanging & quot; nalika & quot; masalah. Solusi robot bakal diadopsi luwih akeh ing limang taun sabanjure minangka biaya kinerja tambah. Pemimpin bisnis sing mbutuhake kudu mangerteni teknologi kasebut, ndeleng minangka kesempatan tinimbang ancaman, lan miwiti ngrancang solusi sing bisa ditindakake kanggo tekanan ing rantai pasokan dina iki.

We are looking ing macem-macem cara kanggo nggabungake robot menyang chain sumber. Nalika kita adoh saka nemokake potensial robot, profil mesin mlengkung wis bisa nduduhake manawa robot bisa kerja bareng karo karyawan kanggo ndhukung tugas-tugas berulang, tugas fisik ing operasi logistik. Perusahaan bisa dadi robot fisik karo algoritma pembelajaran mesin lan intelijen buatan, kayata piranti lunak ndhukung, kombinasi teknologi otomatisasi sing paling apik kanggo nggawe data anyar, kita isih bisa ndeleng teknologi robot potensial dening mobil nyopir dhewe utawa kendaraan sing dipandu otomatis digunakake ing gudang, mbisakake prodhuk kanthi otomatis mindhah robot menyang fasilitas, tanpa perlu kanggo conveyor utawa kendaraan gedhé.

Nggoleki masa depan, pemimpin rantai suplai kudu nduweni proses lan infrastruktur ing panggonan kanggo ngrampungake teknologi anyar lan kemampuan kanggo ngatur data luwih akeh. Senajan kita digawe kemajuan gedhe ing lapangan iki, nanging ing papan lan & quot; papan umum & quot; (ora) konco-koncone kerangka kerja regulasi pangembangan teknologi robot, bakal diputusake kanggo robot-robot lan otomatisasi terintegrasi dadi faktor utama kecepatan lan derajat logistik ing keberhasilan perusahaan ing mangsa ngarep kudu nduweni kemampuan, bisa adaptasi kanggo kita ndeleng dina iki mundhut, produksi lan sales saka owah-owahan percepatan, lan nggunakake teknologi anyar kanggo Agile lan fleksibel.