Kabar industri

Lima prinsip kanggo ngrancang stamping bagean

2019-05-31
1, desain stamping bagean kudu puas karo panggunaan produk lan fungsi teknis, lan bisa kanthi gampang dipasang lan didandani.

2, desain stamping bagean, kudu kondusif kanggo nggunakake peralatan sing ana, proses peralatan lan proses proses kanggo proses, lan kondusif kanggo extension saka urip layanan mati.

3, desain, stamping bagean perlu kanggo katon prasaja, struktur cukup, adhedhasar nomer bermanfaat kanggo ngrameke struktur jamur, simplify proses, sing paling sethithik, proses stamping paling prasaja kanggo ngrampungake kabeh bagean Processing, nyuda Processing kanthi metode liya, lan mbiyantu kanggo ndeteksi manipulasi, mupangatake organisasi supaya bisa mujudake produksi mekanisasi lan otomatisasi, supaya bisa ngembangake tingkat produksi tenaga kerja.
4. Desain stamping bagean kudu kondusif kanggo ngapikake laju pemanfaatan bahan logam, ngurangi variasi material lan spesifikasi, lan ngurangi konsumsi bahan nganti adoh. Gunakake bahan kos rendah yen bisa, lan nggawe bagian minangka potongan gratis lan kethokan sing gratis.
5, desain stamping bagean, kudu kondusif kanggo nggunakake peralatan sing ana, proses peralatan lan aliran proses kanggo proses, lan kondusif kanggo extension saka urip layanan mati.

Nanpatuan peralatan otomatisasi anyar co, LTD, iku perusahaan komprehensif khusus ing peralatan transmisi otomatis lan manufaktur peralatan otomatis, njupuk riset produksi lan pembangunan, perencanaan lan desain minangka sakabehe integral. Produk utama kalebu: kabeh jinis jalur perakitan sabuk otomatis, baris perakitan, garis drum, garis rantai, garis penuaan, jalur pengujian, garis pengeringan layar sutra. Garis industri kita utamané ngedol industri: otomatis produksi lithium elektromagnetik otomatis mobil PACK, garis manufaktur mobil, LNG jalur produksi botol gas, TQ44K uncoiling leveling garis produksi, lenga produksi pipa minyak, maneka warna lapisan lan liyane; Sambutan menyang akeh pelanggan lawas lan anyar kanggo nelpon konsultasi jaringan. Kita tansah netepi pangguna pisanan, layanan tulus kanggo pangguna, kanggo mayoritas pangguna kanggo ngilangi kabeh kesulitan kanggo prinsip.