Kabar industri

Apa bedane antarane stamping lan casting?

2019-05-31
Stamping utamané diklasifikasikaké déning proses, sing bisa dipérang dadi rong kategori: proses pamisahan lan proses pambentuk. Proses pemisahan kasebut uga disebut blanking, sing tujuane kanggo nggawe bagian-bagian stamping kapisah saka materi lembaran bebarengan garis kontur tertentu, lan kanggo njamin persyaratan kualitas bagean pemisahan kasebut. Stamping minangka metode produksi efisien, nggunakake senyawa mati, utamane multi-posisi mati progresif, bisa ngrampungake proses stamping kanthi proses pers nalika pencét, nyadhangake produksi otomatis saka uncoiling, leveling, penebangan kanggo mbentuk lan rampung. Efisiensi produksi dhuwur, kondisi kerja sing apik, biaya produksi sing kurang, umume saben menit bisa ngasilake ratusan potongan. Tujuan mbentuk proses yaiku kanggo nggawe sheet sheet deformation plastik tanpa mbusak kosong, lan kanggo nggawe workpiece saka wangun lan ukuran sing dibutuhake. Ing produksi nyata, asring kombinasi pirang-pirang proses sing diterapake ing workpiece. Blanking, bending, shearing, drawing, bulging, spinning and straightening are some of stamping jobs.

Casting minangka barang cetakan logam sing diduweni dening macem-macem cara casting, yaiku cairan logam cair sing disuntikake menyang cetakan cetakan sing wis disiapake kanthi cara casting, injeksi, inhalasi utawa cara casting liyane, lan sawise cooling, obyek kasebut kanthi wangun tartamtu , ukuran lan kinerja ditampa liwat wedhi, reresik lan pasca perawatan.

Béda karo stamping lan stamping logam: kanthi ciri-ciri tipis, sanajan, cahya, stamping kuat bisa gawé cara liya kang angel digawé kanthi tulangan, rib, undulation utawa flanging workpiece, kanggo nambah rigidity. Amarga kanthi nggunakake presisi mati, presisi benda kerja bisa tekan tingkat mikron, lan prabédan antarane stamping lan stamping abot: kanthi karakteristik tipis, seragam, cahaya, stamping kuat bisa ngasilake metode liyane sing angel digawé kanthi tulangan, rib, undulation utawa flanging workpiece, kanggo nambah rigidity. Amarga kanthi nggunakake cetakan presisi, katrangan ing workpiece bisa tekan level micron, lan ngulang presisi sing dhuwur, spesifikasi sing konsisten, bisa ngetokake bolongan, bos, lan liya-liyane.

Nanpatuan peralatan otomatisasi anyar co, LTD, iku perusahaan komprehensif khusus ing peralatan transmisi otomatis lan manufaktur peralatan otomatis, njupuk riset produksi lan pembangunan, perencanaan lan desain minangka sakabehe integral. Produk utama kalebu: kabeh jinis jalur perakitan sabuk otomatis, baris perakitan, garis drum, garis rantai, garis penuaan, jalur pengujian, garis pengeringan layar sutra. Garis industri kita utamané ngedol industri: otomatis produksi lithium elektromagnetik otomatis mobil PACK, garis manufaktur mobil, LNG jalur produksi botol gas, TQ44K uncoiling leveling garis produksi, lenga produksi pipa minyak, maneka warna lapisan lan liyane; Sambutan menyang akeh pelanggan lawas lan anyar kanggo nelpon konsultasi jaringan. Kita tansah netepi pangguna pisanan, layanan tulus kanggo pangguna, kanggo mayoritas pangguna kanggo ngilangi kabeh kesulitan kanggo prinsip.