Kabar industri

Metoda penylametan mesin hidrolik

2019-07-15

Metoda penylametan mesin hidrolik:


1. Slider ora bisa diuripake lan katup reversing elektromagnetik ora bisa dibalik. Ndandani utawa ngganti kompor omah sing diencerke. Priksa cek sirkuit lan ngencengi; katup katup reversing wis macet. Clean, grind or replace the slide slide.

 
2. Katup throttle siji-cara macet utawa mati kanggo pemeriksaan lan cleaning.
 
3. Geser mung bisa didandani utawa diganti. Katup reversing elektromagnetik ora bisa dibalik. Jantung katup macet. Ngresiki utawa ngganti katup geser; ora operate utawa screws omah mbenakake sing ngeculake. Priksa sirkuit.
 
4. Katup pam control hidrolik wis macet. Ndandani, tutup mriksa pilot sing dioperasikake ora bisa dibukak. Ngresiki utawa ngganti.
 
5, bisa uga ana musim semi. Ngurangi tekanan handwheel tekanan meksa jarum jam lan relay tekanan kurang. Pencet spring.
 
6. Piston silinder piston silinder dipateni. Ganti segel kasebut.